Ryba na wiele sposobów – Jak przyrządzić rybkę, aby była pyszna, soczysta i miękka. Zdradzam sekret

Jak przyrządzić pyszną rybę – 7 sposobów. Każdy znajdzie coś dla siebie!

Najbardziej popularnym sposobem przyrządzania ryby jest smażenie filetów rybnych. Z nami nauczysz się, jak przygotować rybę tak, by była pyszna, soczysta i miękka.

Wszystkie przepisy są bardzo proste i poradzi sobie z nimi nawet kuchenny amator. Z nami przyrządzisz filety rybne szybko i w krótkim czasie będziesz delektować się ich wybornym smakiem.

Najlepsze filety rybne – 7 przepisów

Panierka serowa

Potrzebujesz:

  • Majonez – 3 łyżki
  • Jajka – 4 sztuki
  • Ser żółty (twardy) – 100 g
  • Mąka (2 łyżki)
  • Sól i pieprz do smaku

Jak zrobić:

Ubij jajka z majonezem. Zetrzyj ser na tarce o średnich oczkach. Dosyp mąkę. Dodaj sól i pieprz, wymieszaj.

Panierka ziemniaczana

Comments

Loading...
error: Treść zabezpieczona !!