Ryba na wiele sposobów – Jak przyrządzić rybkę, aby była pyszna, soczysta i miękka. Zdradzam sekret
Jak przyrządzić pyszną rybę – 7 sposobów. Każdy znajdzie coś dla siebie!
Najbardziej popularnym sposobem przyrządzania ryby jest smażenie filetów rybnych. Z nami nauczysz się, jak przygotować rybę tak, by była pyszna, soczysta i miękka.
Wszystkie przepisy są bardzo proste i poradzi sobie z nimi nawet kuchenny amator. Z nami przyrządzisz filety rybne szybko i w krótkim czasie będziesz delektować się ich wybornym smakiem.
Najlepsze filety rybne – 7 przepisów
Panierka serowa
Potrzebujesz:
- Majonez – 3 łyżki
- Jajka – 4 sztuki
- Ser żółty (twardy) – 100 g
- Mąka (2 łyżki)
- Sól i pieprz do smaku
Jak zrobić:
Ubij jajka z majonezem. Zetrzyj ser na tarce o średnich oczkach. Dosyp mąkę. Dodaj sól i pieprz, wymieszaj.
Comments